't Tuurtje

Sweettables, cupcakes, taarten, workshops.....

Prijzen

Elke taart die je besteld is vanaf 39 euro, dit is de kleinste maat taart die 't Tuurtje voor je kan maken en dit is een taart die voldoende is voor 10-12 personen.  In deze taart zijn de keuzes voor vulling mokkacrème of vanillecrème eventueel aangevuld met vlaaivulling.  Deze taart wordt geleverd met een eenvoudige platte versiering.

 

Onderstaand volgt een kort overzicht van overige prijzen. Om precies te weten wat een taart naar jouw wensen kost is het aan te raden om contact met ’t Tuurtje op te nemen. Onderstaande prijzen zijn slechts een indicatie:

 

Geboetseerde figuren

Geboetseerde figuren voor op een taart kosten € 4,00 per stuk. 

 

Cupcakes

Cupcakes zijn er vanaf € 1,95. Ze kunnen naar wens gedecoreerd worden met fondant of icing.

 

Meptaartje

Deze wordt alleen geleverd in combinatie met je bestelde taart. Een meptaartje kost € 8,00 en krijgt een crème of slagroomvulling die ook in je bestelde feesttaart zit.

 

Neem ook eens kijkje bij de vullingen die u voor een kleine meerprijs kunt bestellen. Op deze manier wordt uw taart nog persoonlijker.

 

Workshops

In de keuken van ’t Tuurtje worden diverse workshops gegeven. Natuurlijk kun je bij ons als beginner al terecht voor een workshop basistaart waarin je de fijne kneepjes van het vullen en versieren krijgt uitgelegd. Er is geen ervaring vereist voor deze workshop.

Lees meer...

Social Media

Galerie

Tas.jpg