't Tuurtje

Sweettables, cupcakes, taarten, workshops.....

Workshops

 

Maar ook cupcakes versieren, een lussenstrik, puzzeltaartje of prinsessentaart behoort tot de mogelijkheden. De prijzen van alle workshops zijn vanaf € 40,00 tot een maximum van 10 personen.

Wil je liever een privéworkshop en een taart helemaal naar wens maken, met bijvoorbeeld je lievelingssmaak erin en uitgebreide versieringen erop om je feestje helemaal compleet te maken of om aan iemand kado te doen. Ook dat kan, informeer voor deze workshop naar demogelijkheden.

Tegen een kleine extra vergoeding is het mogelijk om workshops op locatie te doen.

 

taart (de; v(m); meervoud: taarten) meestal rond, luchtig gebak van deeg met room en vruchten of confituren enz. erop of erin

En toen kwam ik in aanraking met taartversieringen, het begon met kleine versieringen en een enkel uitstekertje. Toen moest er nog een uitstekertje komen, en nog één… en nog één… En een extra rollertje kon ook geen kwaad alsmede het snijtooltje wat niet te vergelijken is met een mes. Na wat gespeur op internet bleek er een hele taartwereld te zijn met cursussen als PME en Wilton. En dus moesten die gevolgd worden.

Inmiddels heb ik een hele verzameling om versieringen mee te maken, kleurstoffen, poeders, uitstekers, siliconenmallen, een bak vol snijtooltjes, allemaal verschillend. En elke keer als ik aan een project begin, bedenk ik wat ik allemaal kan gebruiken en hoe mooi het vast gaat worden. En elke keer ben ik blij als er iemand lachend met een pronkstuk naar buiten loopt. Wat heb ik een heerlijk beroep. Organiseer een feestje en ik adviseer je welke taart passend is bij jouw wensen, of misschien wil je wel Sweet Table, ook daar kan ik je in voorzien. Kortom, ik hoop dat mijn creaties je aanspreken en dat je eens vrijblijvend informeert.

Workshops

In de keuken van ’t Tuurtje worden diverse workshops gegeven. Natuurlijk kun je bij ons als beginner al terecht voor een workshop basistaart waarin je de fijne kneepjes van het vullen en versieren krijgt uitgelegd. Er is geen ervaring vereist voor deze workshop.

Lees meer...

Social Media

Galerie

Black_and_White.jpg